hello@gb-agency.dkThe Coffee LoungeThe Coffee Lounge er en eventbaseret kaffebar, hvor den hyggelige atmosfære er i højsædet, og vi serverer kaffe med kærlighed.
Barens udtryk giver gæsten lyst til at tage en pause i sofaloungeområdet, hvor den gode samtale dyrkes over en god kop kaffe, og vi tilbyder selvfølgelige gæsten et bredt sortiment indenfor de bedste kaffevarianter og andre varme drikke. I tillæg til kaffesortimentet sælger vi også lette måltider og søde sager, der går perfekt til kaffen.Coffee cocktailsCoffee Cocktails langer de mest legendariske kaffecocktails over disken i stride strømme. Coffee Cocktails består af en rå container, der er smag- og stemningsfuldt indrettet. Vores kerneværdier bygger på høj kvalitet og effektivitet med et både velkendt og lækkert kaffe- og spiritussortiment, der altid tilpasses den enkelte festival.

Siden 2007 har The Coffee Lounge og Coffee Cocktails været repræsenteret på Roskilde Festival og en etableret del af Musik i Lejets barområde. The Coffee Lounge og Coffee Cocktails virker både som samlet setup og enkeltvis afhængig af pågældende event og efter behov.

 Good Boys Agency varetager følgende opgaver ifm. eventet:

Konceptudvikling
Visuel identitet & Grafik
Rumdesign
Design-installationer
Projektledelse
Mad & drikke
Personale
Logistik & sitekoordination

Rønnegade 9,
2100 København Ø

Privatlivspolitik