hello@gb-agency.dkGood Boys Agency
x
MUSIK I LEJET
Good Boys Agency varetager den professionelle planlægning af Musik i Lejet og er leverandør af lang række ydelser, der gør at Musik i Lejets hvert år er sommerens højdepunkt i Tisvildeleje.

Det gør vi i tæt sparring med Musik i Lejets frivillige bestyrelse og hele organisationen af frivillige - og hvert år arbejder vi benhårdt på realisere de strategier, som udarbejdes for Musik i Lejet.  

Som det profesionelle ansigt på festivalen er 
Good Boys levandør  på:
- samlede booking til scenerne
- booking til børneprogram
- booking til side-eventprogram
- markedsføring og konceptudvikling 
- mad og drikkeprogram  
- organseringen  af frivillige
- æstetikken i pladsdesignet
- scene, lyd og lysdesignet til alle scener 
- æstetik og indretning af barer og opholdsrum
- logistik- og sikkerhedsplaner

Med meget mere!

Har du/I en ambitiøs drøm om at realisere en større kulturel eller sportslig begivenhed, så tøv ikke med at tage fat i os. 

Vi er altid klar på nye udfordringer og har erfaringen


MUSIK I LEJETS HISTORIE


Det hele begyndte i 2009, hvor tvillingerne Andreas og Kristian Grauengaard sammen med to veninder fik en rigtig god idé. De ville skabe en fest i deres hjemby, hvor gamle venner kunne mødes, lytte til god musik og nyde hinandens selskab og samtidig bidrage til udviklingen af Tisvildeleje.I 2017 valgte de to brødre at gå nye veje og stifte GB Agency. GB Agency løser en række forskellige opgaver inden for eventplanlægning og afvikling for private og offentlige aktører. Foreningen Musik i Lejets bestyrelse har siden valgt at engagere GB Agency til at varetage den professionelle projektstyring og drift af festivalen.

Musik i Lejet har på sine 10 års levetid opnået en stærk position på det danske festival-marked. Mange nye festivaler er kommet til inden for de seneste år. Ikke desto mindre markerede festivalens popularitet sig, da 2018 billetsalget satte noget nær danmarksrekord. På mindre end 30 minutter blev alle festival-billetterne revet væk. Dette skete uden, at Musik i Lejet havde offentliggjort et eneste navn til programmet. Til 2019-billetsalget oplevede Musik i Lejet samme enorme interesse med udsolgt på alle billetter på få minutter.
http://musikilejet.dk/
Rønnegade 9,
2100 København Ø

Privatlivspolitik